Gratis bezorging vanaf 10,-

Antislip strip voor jouw trap kopen?

Sorteer op
Foto-tabel | Lijst

6 Artikelen

antislip strip voor de trap
34,95 28,88
Leverdatum berekenen...
antislipstrip trap grijs
34,95 28,88
Leverdatum berekenen...
trapstrip antislip wit
29,95 24,75
Leverdatum berekenen...
antislipstrips voor de trap wit
34,95 28,88
Leverdatum berekenen...
 • Veilig betalen
 • Snelle levering
 • 14 dagen bedenktermijn
antislipstrip trap grijs
29,95 24,75
Leverdatum berekenen...
antislipstrip trap zwart
29,95 24,75
Leverdatum berekenen...

Trapprofielen24 legt je graag uit waarvoor je een antislip strip nodig hebt. Staat veiligheid bij jou thuis op nummer 1? Wil jij ongelukken op je trap voorkomen? Dan is een antislip trap strip de perfecte oplossing. Of je nou alleen woont of met kinderen, iedereen kan wel eens te snel de trap af lopen. Hierdoor is het risico op uitglijden erg groot. Voorkom ongelukken door de antislip strips van Trapprofielen24 op jouw traptreden te plakken. De groefjes in deze antislip tape zorgen voor optimale grip.

Een veilige trap met antislip strips 

Wat te doen tegen een gladde trap?

Ben jij al eens van de trap gevallen? Dit gebeurt vaak wanneer je op sokken de trap af loopt. Traptreden zijn vaak erg glad. Door het toevoegen van antislip rubbers voorkom je ongelukken, zonder dat je jouw hele trap moet bekleden met trapprofielen. Zoals de naam al zegt heeft de antisliptape een effectieve anti slip werking vanwege de ribbelstructuur.

Trapstrips passend voor iedere trap 

Waarom antislip strips van Trapprofielen24.nl?

Met de trap antislip strips van Trapprofielen24.nl creëer je in een handomdraai een subtiele antislip trap. De antislip strip is verkrijgbaar in een lengte van 15 meter die je eenvoudig op maat kan snijden. Zo kun je de trap strip passend maken voor iedere traptrede. Kies voor dunne antislip rubbers van 13,5 mm of dikke van 27 mm breed.

In wat voor kleuren is de antislip strip verkrijgbaar?

Je hebt een keuze uit 3 verschillende kleuren: een zwarte, grijze of witte antislip strip trap. Voor een opvallende uitstraling kun je de zwarte antislip tape ook combineren met witte traptreden.

Zwarte antislip stripGrijze antislip stripsWitte trap strips antislip

Een antislip strip van 13,5 mm is de meest subtiele keuze. Vanzelfsprekend heeft een traprubber van 27 mm een meer aanwezige antislip werking. Wil je jouw trap voorzien van een luxere uitstraling? Kies dan voor een trapprofiel.

Antislip rubbers voor op je traptreden 

Van wat voor materiaal zijn de antislip strips gemaakt?

De antislip trap strip van Trapprofielen24.nl zijn gemaakt van flexibel rubber met aan de onderkant sterke dubbelzijdige tape. Dit materiaal is van hoge kwaliteit voor een effectieve antislip werking met een lange levensduur. De voordelen, van dat de antislip rubber trap strip zelfklevend is, zijn:

 • Voorkomt uitglijden en van de trap vallen
 • Hecht uitstekend op hout, verf en lak
 • Flexibel rubber dat niet schuurt, scheurt of barst
 • Op maat te snijden dus passend voor iedere trap
 • Minder slijtage door minder wrijving op de traptrede

Je trap veiliger maken met een antislip strip 

Hoe maak ik mijn trap antislip?

Om een veilige trap te creëren is het van belang dat de antislip strips goed bevestigd worden. Hoewel het installeren heel eenvoudig is, moet je wel secuur te werk gaan. Wij leggen je stap voor stap uit hoe de antislip trap strip stevig vast plakt.

 1. Een schone trap is een must! Maak de traptreden schoon, vetvrij en droog. Heb je de trap net geschilderd? Wacht dan tot de verf volledig uitgehard is.
 2. Meten is weten. Meet de breedte van alle traptreden op. Wanneer je bepaald hebt waar alle trapstrips moeten komen, dan is het tijd om de antislip strip op maat te snijden.
 3. Antislip strip voor trap op maat maken. Snij met een scherp stanleymes stroken op maat om alle traptreden mee te bekleden.
 4. Details maken perfectie. Positioneer de anti slip tape goed alvorens deze vast te plakken. Gebruik een meetlint, latje of ander hulpmiddel om de juiste afstand van de rand aan te houden. Het lostrekken en opnieuw vastplakken komt de hechting namelijk niet ten goede.
 5. Tijd om te plakken. Bij voorkeur plak je de antislip tapes van boven naar beneden om te voorkomen dat je de strips per ongeluk los stoot. Om de hechting te bevorderen, oefen je stevig en gelijkmatig druk uit op de traprubbers nadat ze op de trap zijn geplakt.
 6. Klaar voor gebruik! De sterke werking van de zelfklevende antislip rubbers zorgen ervoor dat je de trap gelijk mag gebruiken.

Zelfklevende trap antislip strip kopen? 

Wat kosten de antislip strips?

Trap antislip strips zijn over het algemeen veel goedkoper dan trapprofielen. Alle treden van een antislip strips trap bekleden kan al voor een paar tientjes. Je ontvangt dan een trap strip van 15 meter lang. Door deze op maat te snijden kun je jouw gehele trap bekleden. Je bepaald zelf hoe breed je de strip maakt; over de volledige breedte van de trede of slechts in het midden.

Hoeveel antislip trap strips heb ik nodig voor mijn trap?

Een rol van 15 meter is ruim voldoende om een normale trap volledig mee te bekleden. Afhankelijk van het aantal treden en de breedte van de antislip tape, kun je er ook voor kiezen om elke trede te voorzien van 2 strips voor een extra goede anti slip werking. Dit is veel goedkoper dan een totale traprenovatie!

Antislip strip trap om uitglijden te voorkomen

De antislip strip trap maakt de kans op uitglijden aanzienlijk kleiner, doordat je meer grip hebt wanneer je met sokken of blote voeten jouw trap afloopt. Bekijk hier ons gehele aanbod antislip trap strips en kies er een uit die goed past bij jouw interieur. Bestel jouw favoriet en dan bezorgen wij deze aan jouw deur!

Niet zeker of een antislip strip de juiste keuze is voor jouw trap? Trapprofielen24.nl biedt ook trapneusprofielen aan. Loop jij vaak met schoenen de trap op en af? Dan is een trapprofiel de beste keuze. Deze zorgt niet alleen voor een antislip werking, maar beschermt ook de voorkant van de traptreden.

Heb je moeite met een keuze maken of wil je vrijblijvend advies? Onze klantenservice helpt je graag!